Kanta-asiakkaan edut

Keskittämisalennus

Kanta-asiakas saa keskittämisalennusta Kemin Ykkösapteekista seuraavasti:

Ostot Alennus
1 – 99,99 € 1 %
100-199,99 2%
200 – 299,99 € 3 %
300 – 399,99 € 4 %
400 € – 8 %

 

Alennus lasketaan jokaisella asiointikerralla erikseen.

Samalla kassakuitilla olevat ostokset lasketaan yhteen ja loppusumma määrää alennusprosentin. Eli myös reseptilääkkeistä maksettava summa nostaa alennusprosenttia, mutta alennusta ei makseta reseptilääkkeistä, vaan alennus annetaan normaalihintaisista reseptivapaista tuotteista kuten itsehoitolääkkeet, perusvoiteet, vitamiinit, reseptivapaat tuotteet eläimille, kuumemittarit, kosmetiikka ja palvelumaksut.

Keskittämisalennusta ei anneta tarjoustuotteista, alennetuista hinnoista eikä reseptilääkkeistä.

Keskittämällä ostot Kemin Ykkösapteekkiin saat parhaat edut. Lisää tietoa apteekista!

Tämä keskittämisetu on voimassa toistaiseksi.

Laatuapteekit asiakaslehti

Laatuapteekit asiakaslehdessä on paljon ajankohtaista ja tärkeää tietoa terveyteen ja sairauden hoitoon liittyvistä asioista sekä kanta-asiakaseduista.  Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

Kanta-asiakastarjouksia

Kanta-asiakkaille on kuukausittain vaihtuvia tarjouksia itsehoitotuotteista (ei-lääkkeet),  tarjoukset näet tästä linkistä , Laatuapteekit asiakaslehdestä tai apteekista.

Nämä tuotteet tunnistat apteekissa vihreistä hintatarroista.

Tietoa tarjouksista saat apteekista, apteekkimme internetsivuilta ja joka kotiin jaettavasta Laatuapteekit -lehdestä. Näitä tuotteita ovat mm. pesunesteet, ihonhoitotuotteet, useat vitamiinivalmisteet, suun-, käsien- ja jalkojenhoitotuotteet sekä eläinten hoitotuotteet. Alennuksen saat rekisteröitymisen jälkeen näyttämällä kassalla KELA-korttia.

Lääkekustannusten seuranta

Kanta-asiakkaana ostotietosi säilyvät asiakasrekisterissämme kuluvan ja edellisen vuoden ajan, mikäli olet antanut luvan ostotietojen tallentumiseen 24 kuukauden ajaksi. Tältä ajalta voit halutessasi saada maksuttoman yhteenvedon reseptilääkeostoistasi (ostolistaus) Kemin Ykkösapteekista. Lääkitystietoja luovutamme vain henkilökohtaisesti tai valtakirjalla.

Muille kuin kanta-asiakkaille yhteenvedon tulostaminen maksaa 4 euroa.

Lääkkeiden yhteisvaikutusseuranta ja kokonaislääkityksen hallinta

Ostaessasi lääkkeitä pyrimme varmistamaan, että lääkkeet sopivat käytettäviksi yhdessä aikaisemmin Kemin Ykkösapteekista ostettujen lääkkeiden kanssa. Keskittämällä kaikki reseptilääkeostot Kemin Ykkösapteekkiin, voit silloin hyödyntää tämän palvelun kokonaan.

Mikäli lääkkeillä epäillään olevan haitallisia ja vakavia yhteisvaikutuksia, varmistamme tarvittaessa luvallasi hoitavalta lääkäriltä lääkkeiden yhteiskäytön. Tallennamme asiakasrekisteriimme ilmoittamasi lääkeaineallergiat ja yliherkkyydet sekä muut mahdolliset erityistoivomukset ja pyrimme huomioimaan ne reseptipalvelussamme.

Nopeampi palvelu

Kanta-asiakasrekisteriimme tallennetut henkilö- ja erityistiedot nopeuttavat palvelua ja luovat edellytykset kokonaisvaltaisemmalle lääkeneuvonnalle. Tämä parantaa oleellisesti myös lääketurvallisuutta. Näyttämällä KELA-kortin sekä reseptipalvelussa että kassalla varmistat mahdollisimman nopean palvelun ja saat kaikki kanta-asiakasedut HETI!

Puhelinpalvelu

Asiakaspalvelunumero 050-505 2561 palvelee sinua maksutta apteekin aukioloaikana. Asiakaspalvelunumerosta voit kysyä tietoja lääkkeiden oikeasta käytöstä, lääkkeiden saatavuudesta tai muista lääkitykseen liittyvistä asioista.

Reseptin uusiminen

Asiakkaan toivomuksesta pyrimme uusimaan hänen omalta lääkäriltään saamia reseptejä, joita viranomaismääräysten mukaan voidaan apteekin kautta uusia. Reseptin uusinta on kaikille ilmainen.

Terveysmittauspäivät

Tarjoamme säännöllisesti apteekissamme kanta-asiakkaillemme terveyden seurantaan liittyviä mittauksia edulliseen kanta-asiakashintaan. Tarkemmat tiedot mittauspäivistä saat Kemin Ykkösapteekista tai internet-kotisivuiltamme.